pirmdiena, 2015. gada 6. aprīlis

Dubaija, mazuli!

Jau labu laiku cenšos rast mirkli, lai papildinātu sava bloga lapas ar ierakstu par neseno došanos uz Apvienotajiem Arābu emirātiem, kurš izrādījās... Nu, okay, neliels hints - Bad Luck Zane atkal bija uzdevumu augstumos un parādīja, kā ir ceļot ar milzu problēmu kalnu, kas lēnām dodas līdzi. Bet, ja reiz šis raksts top, kaut ko esmu izdarījusi pareizi un esmu veiksmīgi nokļuvusi Latvijā. Šajā bloga ierakstā nekā pamācoša nebūs, tāpēc, ja vēlējies noskaidrot, kā ar izpletni izlekt no pasaulē augstākas ēkas pašas galotnes, piedod - šo informāciju es sniegt nespēšu. Vairāk iz pieredzes - kas patika, kas nē, kas reāli notika un pāris bildītes acu priecēšanai.
Jāsāk ar to, ka Dubajā viesojos jau pagājušogad - atceros to nenormālo over-excitement, kad darbā man paziņoja, ka pēc pāris mēnešiem jādodas uz Dubaiju. Biju safanojusies, pārskatījusies dažādus video no skaistās Dubaijas un cerēju uz tik pat fantastisku, pieredzes bagātu ceļojumu. Arī toreiz, dodoties uz šo eksotisko valsti, man lidostā kārtējo reizi nepaveicās - 6h ilga dirnēšana tranzīta zonā, bez mazākās nojausmas, vai maz tiksim iekšā valstī, jo kāds nebija laicīgi reģistrējis mūsu vīzas. Rezultātā, sakontaktējoties ar vietējo vēstniecību, valstī mūs ielaida ar klusu teikumu: "Spītīgie latvieši, varējāt atgriezties savā Āzijā". Jā, viņiem šķita, ka Latvija ir ciemats Āzijā. Bet, ko tur daudz par pagājušogadu. Šogad veicās absolūti lieliskāk! (te, iespējams, neliela sarkasma pieskaņa manā sacītajā).Lai gari un dikti neaprakstītu to, kā es no Latvijas nokļuvu Dubaijā, jāatceras pāris atslēgas vārdi - lidmašīnas aizkavēšanās, tranzīts, mamma paliek Stambulā, es nokļūstu Dubaijā, pazudusi bagāža, smilšu vētra, sniega vētra, vētra-vētra. Respektīvi, visas zvaigznes bija nostājušās tieši tā, lai mēs - Latvijas Paralimpiskās komitejas delegācija - nokļūtu šajā skaistajā vietā tieši par 18h vēlāk, nekā plānots, nokavējot visu, ko vien var nokavēt. 

Temperatūra
Šogad došanās uz Dubaiju vispār bija krietni citādāka, nekā pagājušogad. Ja 2014.gada februārī mūs Dubaijā sagaidīja milzu svelme, kas bija apmēram +35C katru dienu, tad šogad smilšu vētras dēļ  visas manas vasaras drēbes nebija noderīgas un ik pa laikam prasījās uzvilkt kaut ko krietni siltāku, jo laikapstākļi nelutināja - apmēram +23C siltums, vējš, aukstas naktis un smiltis, kas birst acīs, nāsīs un ik pa laikam strīķējas gar zobiem. Pirmo reizi piedzīvoju miglu, kas bija brūnā krāsā un kas nebija migla, bet gan smilšu graudiņi, kas tika mētāti šurpu turpu pa visu pilsētu.

Kultūršoks
Atceros, ka pagājušogad ierodoties Dubaijā, mani ķēra mini kultūršoks, jo īsti nesapratu, kādā pasaules malā atrodos. Cilvēki, kultūru un izdarības bija citādākas, nekā biju pieradusi redzēt tipiskā Eiropas Savienības valstī - piemēram, gājēju pārejas, līdzīgi kā Maskavā, tā īsti neeksistēja un arī satiksme uz ielām pārsvarā norisinājās ar domu "būtu forši līdz viesnīcai tikt sveikai un veselai". Tāpat - AAE dzīvojošie ir ļoti skaļi un, manuprāt, īsti neievēro kaut kādu privātumu, jo ik pa laikam nācās apklust un pārtraukt ar kādu sarunu tikai tāpēc, ka blakus esošais pāris sarunājās pārāk skaļi. Te atsaucas atmiņā arī tipiska aina no lielveikala, kurā biju paviesojusies, kamēr atrados Dubaijā. Pieeju pie kases, lai samaksātu par precēm un nesaprotu, kāpēc rinda pirms manis nesamazinās. Izrādās, kasiere no sākuma apkalpo tikai vīriešus, kas stāv rindā, bet tikai pēc tam - sievietes. Un vīriešiem rindas princips bija ļoti vienaldzīgs - viņi nāk un iet,  iespraucas rindā, kad vien redz izdevību un pēc 10 minūšu ilgas vērošanas, nolēmu rīkoties. Piegāju pie otras rindas, ko bija izveidojis bariņš vīriešu un pateicu, ka stāvu rindā pietiekami ilgi, lai nopirktu to, ko vēlos. Vīrieši atvainojās (woooooow!) un ļāva man piekļūt pie kases, samaksājot par precēm. Lieki piebilst, ka tad es no šī veikala burtiski skrēju ārā, jo šķita, ka esmu pārkāpusi likumu. Līdzīgs gadījums atgadījās šogad, kad nolēmu likt lietā savas neesošās topogrāfiskās dotības un devos ar metro uz Dubaijas centru (dzīvoju apmēram 15 min attālumā). Sameklēju kartē nepieciešamo informāciju, atrodu metro staciju un pat iekāpju pareizajā vilcienā, kad attopos, ka esmu viena no apmēram ~8 sievietēm, kas atrodas stāvgrūdus piebāztā metro vagonā, kas pilna ar vīriešiem. Kādas divas dienas pēc tam uzzināju, ka, izrādās, sievietēm ir atsevišķi vagoni, kuros viņas drīkst kāpt iekšā, bet atlikušie ir paredzēti tikai vīriešiem. Lūk, tāpēc tie vīrieši bija neapmierināti ar manu klātbūtni un ik pa laikam nopūtās vai noelsās savā dīvainajā valodiņā.



Valoda
Ja reiz valoda, tad valoda. Jāsaka, ka, cik dzirdēju no vietējiem Dubajas latviešiem, krāšņākā AAE vieta sevī iekļauj vien 10% vietējo iedzīvotāju. Atlikušie 90% ir iebraucēji no Indijas, Pakistānas, Albānijas, un, protams, Eiropas valstīm. Ja ir vēlme izbaudīt īsto Emirātu noskaņu, Dubaija, iespējams, nesniegs vislielāko ieskatu tajā. Pagājušogad tādu ieskatu lielā mērā man radīja Sārdža, kurā uzturējāmies visvairāk - tur arī parādījās realitāte, kur sieviete pieskata 3 bērnus, nes iepirkumu maisiņu, trīs somas un piecus lāčus uz muguras,bet vīrietis soļo blakus, ielicis rokas kabatās. Valodas ziņā arī jāpiemin, ka liela daļa iedzīvotāju sazinās angļu, nevis arābu valodā, un lielā mērā Dubaijā sastopami ļoti daudz krievu tautības cilvēku - gan tūristi, gan tie, kas kļuvuši par vietējiem.

Ēdiens
Ja ir vieta, kur var labi paēst, tad tā ir Dubaija. Cik paguvu noprast no kopumā divu nedēļu pieredzes, ēdiens tur ir fantastiski bagātīgs un dažāds. Sākot no tipiska Subway un McDonald's, kas spīd uz katra stūra, beidzot ar tradicionāliem ēdieniem, kuri vairumā gadījumu ir diezgan asi. Gandrīz visi ēdieni bija piesātināti ar viņu tipiskajām garšvielām, bet, piemēram, vista, vizmaz man, vienmēr garšoja vienādi, neatkarīgi no tā, kā pagatavota. Ik pa laikam uzdūros arī dīvainām ņammām. Tā, piemēram, viens arābs mani pierunāja iemēģināt "pasaulē garšīgāko zaļumu kombināciju", kas beidzās ar tās iespļaušanu salvetē un centieniem atgūt elpu no zaļumiem pievienotā etiķa un citrona daudzuma. Abos gados - gan šogad, gan pagājušogad, man izdevās nogaršot viņu nacionālos saldumus, kurus viņi pagatavo turpat ielas malā uz milzīgām, sakarsētām metāla plāksnēm (tas gan noteikti nebūs nekas tāds, ko iespējams redzēt ~10km rādiusā no Dubaijas centra - jādodas tālāk!) - viens no visgaršīgākajiem darinājumiem bija karamelē un pūdercukurā izvārtītas tādas kā eļļā vārītas biezpiena bumbiņas. Mmm, kaaaaifs - saldas bez gala, sātīgas un, apēdot vienu, droši gribēsi prasīt nākamo. ;)
  
Apskates objekti
Lielākajā daļā video, kurus biju redzējusi iekš Youtube pirms došanās uz leģendām apvīto Dubaiju, bija trīs galvenie apskates objekti - The Torch, kas tiek uzskatīts par pasaulē augstāko celtni, Dubaijā esošā Buras viesnīca un Palm Jameirah jeb mākslīgi izveidotā palma iekš jūras. Nu, es no tiem tā kārtīgi paguvu apskatīt tikai vienu. Lielā mērā ar kājām iekš AAE nav pieņemts staigāt - visi izvēlas mašīnas un/vai metro, jo tā vienkārši ir ātri un, ņemot vērā, ka degviela tur maksā ~0.20 centus par galonu, kabata arābam plānāka nepaliks. Tas arī izskaidro to, kapēc tur nav mašīnu, kas ir vecākas par ~8 gadiem - jo visiem ir vienalga par degvielas patēriņu - ūdens veikalā maksā dārgāk, nekā tas nolādētais galons degvielas. Atgriežoties pie tiem apskates objektiem - lielākā daļa no tiem atrodas vienā vietā - milzīgā Buras viesnīca, kurai tūrists tā vienkārši nevar piekļūt, pludmales, sapņaina vecpilsēta un vietējie tirdziņi, bet atlikušās vietas, kas ir Palm Jameirah un, piemēram, tas pats Dubaijas lielveikals, atrodas apmēram 25km attālumā viens no otra. Vismaz man tā šķita, jo brauciens ar taksi no vienas malas uz otru šķita ļoti, ļoti ilgs. Tāpēc skaisto mākslīgo jūrā izveidoto palmu es neredzēju, toties Dubaijas centru ar mega augstajām celtnēm gan izbaudīju.
Kopumā jau ļoti forši - eksotika, kur ārpus pilsētas govju vietā mani skaistus kamieļus ganāmies, kā arī pilnīgi cita kultūra un pieredze, ko iegūsti, dzīvojoties tur, ir neaprakstāma. Iespējams, vīriešu attieksme atsevišķos jautājumos un reizēs bija nejauka, ņemot vērā, ka bieži vien ar tevi pat necentās uzsākt sarunu, tomēr viss kopējais iespaids no tā netika sagrauts. Ar strādāšanu gan tur ir dīvaini -
  • AAE valstīs nav sociālo garantiju, tas nozīmē - nekādu pensiju vai veselības apdrošināšanas ( ja vien neesi vietējais arābs, jo tiem nodrošina pat mašīnu un dzīvokli, kas, cik nopratu, ir bez maksas;
  • Savu biznesu atvērt vari tikai tad, ja Tev ir sadarbības partneris, kas ir arābs un ir vietējais;
  • 500 eur ir neliela summa priekš Dubaijas - algās cilvēki saņem krietni vairāk.
Vai es gribētu tur dzīvot ilgtermiņā? Nu, tur noteikti nav slikti, un, pieļauju, ka iespējas gadījumā, 3-6 mēnešus tur dzīvot nebūtu nemaz tik slikti, tomēr Latvija laikam tuvāka. Atceros, ka taksists, ar kuru runājos īsi pirms lidoju prom, stāstīja par top vietām un lietām, kas noteikti jāizdara - diemžēl, laika trūkuma un darba dēļ man tas neizdevās, tomēr viņš minēja, ka Safari apmeklējums, nakšņošana tuksnesī, braukāšana pa bezceļiem, izbraucieni ar privātu jahtu un vēl šis tas, esot a must. Nu, iespējams, citu reizi! :)

39 komentāri:

  1. Sveika. Izlasīju Tavu rakstu. Ļoti patika jo pati arī esmu bijusi Dubaijā. Un ļoti interesanti lasīt kā citi to kultūru izprot:)
    Tu minēji par metro, mēs ļoti daudz izmantojām metro . Tas Dubaijā ir ļoti ērts pārvietošanās līdzeklis. Mums pat bija reizes kad divreiz dienā braucām NO Dubai Marina līdz Vien Khalifa galam:) Ja drīkst tad piebildīšu kā es izprotu to metro sieviešu vagonus.
    Manuprāt , tas ir tieši izveidots lai aizsargātu sievietes. Kā jau mēs visi zinām tad sievietes arī nēsā abaijas lai tiktu slēpts savs augums , lai nekārdinātu apkārt esošos vīriešus. Mājās savam vīrietim viņas var vilkt jebko ko gribas. Tāpat šeit metro. Iedomājies ja visiem ir kopēji vagoni, kā pie mums valstī. Visi kopā spiežas un stumdas. Sievietēm pašām ir ļoti nepatīkami ja tie svīdušie vīrieši trinās gar viņām. Un tie vīriešu vagoni vienmēr bija pārpildīti. Bet sievietēm brīvi vagoni, patīkami apsēsties un neviens nestumda:))))

    AtbildētDzēst
  2. Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo tas ir finansiāli nojaukts, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializācijā, kas specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp +2347083629144

    AtbildētDzēst
  3. Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu nieru? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru naudas dēļ
    finanšu sadalījums un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums
    šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mani sauc
    Ārsts Daniels ir nefrologs UBTH medicīnas centrā. Mūsu
    klīnika ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar pirkšanu
    un nieru transplantācija ar dzīvo donoru.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērijā, ASV, Malaizijā. Ja Jums ir
    Jums ir interese pārdot vai iegādāties nieres, lūdzu, nevilcinieties
    sazinieties ar mums pa e-pastu.

    E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.com
    Mobilais numurs: 23479028230916

    Ar laba vēlējumiem.
    Dr Daniel.

    AtbildētDzēst
  4. Dear Sir / Madam,



    Vai vēlaties pārdot savu nieru?



    Jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo finanšu sabrūk, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazināties ar mums šodien un es jums piedāvāsšu labu nieru daudzumu. Mans vārds ir Dr Kate. Es esmu Frenologs Universitātes slimnīcās Bristol NHS Foundation Trust. Mūsu slimnīca specializējas nieru operācijās, un mēs arī nodarbojamies ar iegādi un nieru transplantāciju ar atbilstošu donoru. Mēs atrodamies Apvienotajā Karalistē, ASV, Malaizijā. Ja esat ieinteresēts pārdot vai iegādāties nieru, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: kateadams946@hotmail.com



    Mans viedoklis







    Dr Kate Adams







    Tālruņa numurs: 2348146161694







    drkateadamsblog.wordpress.com

    AtbildētDzēst
  5. Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu nieru? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru naudas dēļ
    finanšu sadalījums un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums
    šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mani sauc
    Ārsts Daniels ir nefrologs UBTH medicīnas centrā. Mūsu
    klīnika ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar pirkšanu
    un nieru transplantācija ar dzīvo donoru.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērijā, ASV, Malaizijā. Ja Jums ir
    Jums ir interese pārdot vai iegādāties nieres, lūdzu, nevilcinieties
    sazinieties ar mums pa e-pastu.

    E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.cm
    Mobilais numurs: 2349028230916

    Ar laba vēlējumiem.
    Dr Daniel.

    AtbildētDzēst
  6. Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu nieru? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru naudas dēļ
    finanšu sadalījums un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums
    šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mani sauc
    Ārsts Daniels ir nefrologs UBTH medicīnas centrā. Mūsu
    klīnika ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar pirkšanu
    un nieru transplantācija ar dzīvo donoru.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērijā, ASV, Malaizijā. Ja Jums ir
    Jums ir interese pārdot vai iegādāties nieres, lūdzu, nevilcinieties
    sazinieties ar mums pa e-pastu.

    E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.cm
    Mobilais numurs: 2349028230916

    Ar laba vēlējumiem.
    Dr Daniel.

    AtbildētDzēst
  7. Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu nieru? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru naudas dēļ
    finanšu sadalījums un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums
    šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mani sauc
    Ārsts Daniels ir nefrologs UBTH medicīnas centrā. Mūsu
    klīnika ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar pirkšanu
    un nieru transplantācija ar dzīvo donoru.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērijā, ASV, Malaizijā. Ja Jums ir
    Jums ir interese pārdot vai iegādāties nieres, lūdzu, nevilcinieties
    sazinieties ar mums pa e-pastu.

    E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.cm
    Mobilais numurs: 2349028230916

    Ar laba vēlējumiem.
    Dr Daniel.

    AtbildētDzēst
  8. Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu nieru? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru naudas dēļ
    finanšu sadalījums un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums
    šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mani sauc
    Ārsts Daniels ir nefrologs UBTH medicīnas centrā. Mūsu
    klīnika ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar pirkšanu
    un nieru transplantācija ar dzīvo donoru.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērijā, ASV, Malaizijā. Ja Jums ir
    Jums ir interese pārdot vai iegādāties nieres, lūdzu, nevilcinieties
    sazinieties ar mums pa e-pastu.

    E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.cm
    Mobilais numurs: 2349028230916

    Ar laba vēlējumiem.
    Dr Daniel.

    AtbildētDzēst
  9. Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo jums nav finanšu līdzekļu, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializētajā slimnīcā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp mums +2347083629144

    AtbildētDzēst
  10. Doc james
    Labdien! Mans vārds ir Dr. James Henry no Beninas Universitātes Mācību slimnīcas, es esmu orgānu ķirurģijas speciālists, un mēs nodarbojamies ar orgāna pirkšanu no cilvēkiem, kuri vēlas pārdot, un mēs atrodamies Nigērijā, ASV un Malaizijā , bet mūsu galvenais birojs atrodas Nigērijā. ja esat ieinteresēts pārdot savu nieru vai pārdodat kādu ķermeņa daļu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas. Sazinieties ar mums, izmantojot
    E-pasts: jameshenryhome@gmail.com
    Kas ir numurs +2348110133466
    Cerot dzirdēt no jums.
    Sveicieni,
    Dr James
    C.E.O
    BENINAS UNIVERSITĀTES MĀCĪBU PĀRSTRĀDE.

    AtbildētDzēst
  11. Vai vēlaties pārdot savu nieri?
    Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu ekonomisku krīžu dēļ, un jūs nezināt, ko darīt?
    Tad sazinieties ar mums šodien, izmantojot šo EMAIL: drgregmartins866@gmail.com .... Un mēs jums piedāvāsim labu summu par jūsu nierēm, jo mums mūsu klīnikā steidzami vajadzīgas nieres.
    e-pasts: drgregmartins866@gmail.com.

    Cena: USD 450 000 USD ..... Tātad, pirms turpināt darbu, jums būs jāsniedz pilnīgi dati, lai mēs varētu tos nosūtīt donoru birojam dokumentēšanai.

    DATU VEIDS nepieciešamais donors

    Donoru vārdi:
    Asins donoru grupa:
    Dzimums Dzimums:
    Donoru vecums:
    Donora dzimšanas datums:
    Donora valoda:
    Ziņojuma sniedzējs:
    Donora tālruņa numurs:
    Nodarbošanās / nodarbošanās donors:
    Ziedotāja pārdošanas iemesls:
    Valsts donors:
    Valsts donors:
    Nākamais ziedotājs Kin:

    Es gaidu jūsu atbildi ....... e-pasts: drgregmartins866@gmail.com.

    AtbildētDzēst
  12. Vai vēlaties iegādāties nieres vai vēlaties pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklējot iespēju pārdot savu nieri par naudu
    finanšu sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru par jūsu nieru. Mani sauc DOCTOR MARTEN
    esmu nefrologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijas, Turcijas, ASV, Malaizijas, Dubaijas pilsētā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu.
    E-pasts: martenhospital@gmail.com

    Ar laba vēlējumiem

    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  13. Vai vēlaties iegādāties nieres vai vēlaties pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklējot iespēju pārdot savu nieri par naudu
    finanšu sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru par jūsu nieru. Mani sauc DOCTOR MARTEN
    esmu nefrologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijas, Turcijas, ASV, Malaizijas, Dubaijas pilsētā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu.
    E-pasts: martenhospital@gmail.com

    Ar laba vēlējumiem

    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  14. Vai vēlaties iegādāties nieres vai vēlaties pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklējot iespēju pārdot savu nieri par naudu
    finanšu sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru par jūsu nieru. Mani sauc DOCTOR MARTEN
    esmu nefrologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijas, Turcijas, ASV, Malaizijas, Dubaijas pilsētā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu.
    E-pasts: martenhospital@gmail.com

    Ar laba vēlējumiem

    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  15. Vai vēlaties pārdot savu nieri? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mans vārds ir (ārsts Elvis Kāpēcte), kurš ir frenologs mūsu slimnīcā, kuras specializācija ir nieru ķirurģija, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un pārstādīšanu, ja dzīvots ir attiecīgais donors. Sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp us +2347083629144, lai iegūtu vairāk informācijas

    AtbildētDzēst
  16. Vai vēlaties pārdot savu nieri?
    Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt?
    Tad sazinieties ar mums jau šodien, izmantojot dr.louisclinic@gmail.com, un mēs jums piedāvāsim labu summu par jūsu nieru, jo mums klīnikā steidzami nepieciešama niere vai zvaniet pa tālruni +9187042163074.
    e-pasts: dr.louisclinic@gmail.com
    WhatsApp: + 1- (725) 2017759
    Cena: $650,000USD

    AtbildētDzēst
  17. I want to thank an awesome medical Doctor in the person of Dr Collins Raphael who has made my family and i proud in trust and urgency, he bought off one of my kidneys for his patient with awesome amount of money in dollars, i came across his email address on the internet as doctorcollins3@gmail.com published by one Michel and Lopez thanking him and telling the world on how he came to their rescue financially as a result of buying their kidneys without stress, i quickly applied via the email and i was given all the attentions i needed by Doctor in less than a week i met all the requirements, and my half money was like a dream when it came into my bank account before the transplant, i urge you to contact on Dr.Collins via; doctorcollins3@gmail.com for your financial awesomeness to come through like mine few months ago. I promised to do this when i eventually scale through.
    doctorcollins3@gmail.com or whataspp him on via_ +254750078353

    I am Lerry joel.
    From Mongolia

    AtbildētDzēst
  18. Vai vēlaties iegādāties nieres vai vēlaties pārdot savu nieri? Ja jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 400 000 USD dolāru par jūsu nieri. Mans vārds ir DOCTOR MOHAMMED CHIRAQ, kas esmu nefrologs FRANCISCO HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un transplantāciju, ja dzīvots ir attiecīgais donors.

    Mēs atrodamies Indijas, Turcijas, ASV, Malaizijas, Dubaijas pilsētā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu un WhatsApp.
    E-pasts: franciscohospital1988@gmail.com
    WhatsApp numurs: +60 11-2321 7817

    Ar laba vēlējumiem
    CHIEF MEDICĪNAS DIREKTORS
    DR MOHAMMED CHIRAQ

    AtbildētDzēst
  19. Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru par naudu
    finanšu sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums šodien, un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru jūsu nierēm. Mani sauc DOCTOR MARTEN
    esmu nefrologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējies nieru ķirurģijā, un mēs arī ar to nodarbojamies
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu.
    E-pasts: martenhospital@gmail.com

    Ar laba vēlējumiem


    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  20. Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru par naudu
    finanšu sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums šodien, un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru jūsu nierēm. Mani sauc DOCTOR MARTEN
    esmu nefrologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējies nieru ķirurģijā, un mēs arī ar to nodarbojamies
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu.
    E-pasts: martenhospital@gmail.com

    Ar laba vēlējumiem


    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  21. Laba diena visiem,Pārdodiet nieres un ietaupiet dzīvību un nopelniet naudu, es esmu ārsts alex pēc vārda aneugrogistssadaļā Nieru iegāde, vai vēlaties pārdot savas nieres, lai glābtu dzīvības?meklējat iespēju pārdot nieres par izdevīgu cenu, lai jūsvar samaksāt savu parādu? Šī ir iespēja jums pārdot savas nieres600 000,00 $ un vairāk. Visiem ieinteresētajiem ziedotājiem ir jāsazinās ar mūsu komanduvairāk informācijas pa e-pastu: dralexspeciallist@gmail.com Vai kopieteikums?+2349072064355 Pārliecinieties, ka nevilcinieties sazināties ar mums, kā mēs to darīsimPārliecinieties, ka mēs strādājam ar jums, kā arī mēs pārliecināsimies, ka jūsbaudīt darījumus ar mumsE-pasts: dralexspeciallist@gmail.com

    AtbildētDzēst
  22. Vai vēlaties iegādāties nieres vai aknas vai arī pārdot nieres vai aknas? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres vai aknas par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 400 000 dolāru apmērā par jūsu nierēm vai aknām. Mani sauc DOCTOR MOHAMMED, esmu nefrologs FRANCISCO HOSPITAL.
    Mūsu slimnīca specializējas nieru vai aknu ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru vai aknu pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru.

    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru vai aknu pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pasta adresi un WhatsApp.
    E-pasta adrese: franciscohospital1988@gmail.com
    WhatsApp numurs: +601123217817

    Ar laba vēlējumiem
    Galvenais medicīnas direktors
    DR MOHAMMED

    AtbildētDzēst
  23. Vai vēlaties iegādāties nieres vai aknas vai arī pārdot nieres vai aknas? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres vai aknas par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 400 000 dolāru apmērā par jūsu nierēm vai aknām. Mani sauc DOCTOR MOHAMMED, esmu nefrologs FRANCISCO HOSPITAL.
    Mūsu slimnīca specializējas nieru vai aknu ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru vai aknu pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru.

    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru vai aknu pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pasta adresi un WhatsApp.
    E-pasta adrese: franciscohospital1988@gmail.com
    WhatsApp numurs: +601123217817

    Ar laba vēlējumiem
    Galvenais medicīnas direktors
    DR MOHAMMED

    AtbildētDzēst
  24. Vai vēlaties iegādāties nieres, ķermeņa orgānus vai arī pārdot nieres vai ķermeņa orgānus? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 500 000 dolāru apmērā par jūsu nieri. Mani sauc doktors Maksvels, esmu neirologs BILL ROTH HOSPITAL. Mūsu slimnīca specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Mēs atrodamies Indijā, ASV, Malaizijā, Singapūrā. Japāna.

    Lūdzu, dariet mums zināmu, ja jūs interesē nieru vai
    Ērģeles, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu un pa e-pastu.

    E-pasts: birothhospital@gmail.com
    Kas ir lietotnes numurs: +33751490980

    Ar laba vēlējumiem
    Galvenais medicīnas direktors
    DR Maksvels

    AtbildētDzēst
  25. Vai vēlaties iegādāties nieres, ķermeņa orgānus vai arī pārdot nieres vai ķermeņa orgānus? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 500 000 dolāru apmērā par jūsu nieri. Mani sauc doktors Maksvels, esmu neirologs BILL ROTH HOSPITAL. Mūsu slimnīca specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Mēs atrodamies Indijā, ASV, Malaizijā, Singapūrā. Japāna.

    Lūdzu, dariet mums zināmu, ja jūs interesē nieru vai
    Ērģeles, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu un pa e-pastu.

    E-pasts: birothhospital@gmail.com
    Kas ir lietotnes numurs: +33751490980

    Ar laba vēlējumiem
    Galvenais medicīnas direktors
    DR Maksvels

    AtbildētDzēst
  26. Vai jūs vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru par naudu
    finanšu sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums šodien, un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru jūsu nierēm. Mani sauc DOCTOR MARTEN
    esmu nefrologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī ar to nodarbojamies
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu.
    E-pasts: martenhospital@gmail.com
    Whatsapp: +1 (919) 238–3992

    Ar laba vēlējumiem

    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  27. Vai jūs vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru par naudu
    finanšu sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums šodien, un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru jūsu nierēm. Mani sauc DOCTOR MARTEN
    esmu nefrologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī ar to nodarbojamies
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu.
    E-pasts: martenhospital@gmail.com
    Whatsapp: +1 (919) 238–3992

    Ar laba vēlējumiem

    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  28. Vai vēlaties iegādāties nieres vai pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklē iespēju par naudu pārdot nieres
    finanšu sabrukuma dēļ un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa $ 400 000 dolāru jūsu Nierēm. Mani sauc ĀRSTS BENJAMINS
    Esmu neirologs FORTIS HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējies nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvo an
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nē
    nevilcinieties sazināties ar mums pa e -pastu.
    E -pasts: fortishospital4040@gmail.com
    WhatsApp: +447928954118

    Ar laba vēlējumiem

    DR BENJAMIN

    AtbildētDzēst
  29. Vai vēlaties iegādāties nieres vai pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklē iespēju par naudu pārdot nieres
    finanšu sabrukuma dēļ un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa $ 400 000 dolāru jūsu Nierēm. Mani sauc ĀRSTS MARTENS
    Esmu neirologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvo an
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nē
    nevilcinieties sazināties ar mums pa e -pastu.
    E -pasts: martenhospital@gmail.com


    Ar laba vēlējumiem

    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  30. Vai vēlaties iegādāties nieres, ķermeņa orgānus vai pārdot nieres vai ķermeņa orgānus? Ja jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiālu grūtību dēļ un nezināt, kā rīkoties, sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labus USD 500 000 par jūsu Nierēm. Mani sauc ārsts Roberts Viljamss, es esmu neirologs MAX HEALTH CARE HOSPITAL. Mūsu slimnīca specializējas nieru ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru transplantāciju un dzīvu un radniecīgu donoru transplantāciju. Mēs atrodamies Indijā, ASV, Malaizijā, Singapūrā. Japāna.

    Lūdzu, informējiet mūs, ja esat ieinteresēts pārdot vai iegādāties nieres vai nieres.
    Organ, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums pa e -pastu.

    E -pasts: rw688766@gmail.com

    Ar cieņu
    GALVAS MEDICĪNAS VADĪTĀJS
    DR ROBERT WILLIAMS

    AtbildētDzēst
  31. Vai vēlaties iegādāties nieri, ķermeņa orgānus vai vēlaties pārdot savu nieri vai ķermeņa orgānus? Ja meklējat iespēju pārdot savu nieri par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu $ 500 000 par Jūsu nierēm. Mani sauc Doctor MAXWELL, esmu neirologs BILL ROTH HOPITAL. Mūsu slimnīca ir specializējusies nieru ķirurģijā, kā arī nodarbojas ar nieres pirkšanu un transplantāciju pie dzīva atbilstoša donora. Mēs atrodamies Indijā, ASV, Malaizijā, Singapūrā. Japāna.

    Ldzu pazio mums, ja ir interese pardt vai pirkt nieres vai
    Organ's, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu.

    E-pasts: birothhospital@gmail.com
    Kas ir lietotnes numurs: +33751490980

    Ar laba vēlējumiem
    GALVENAIS MEDICĪNAS DIREKTORS
    DR MAKSVELS

    AtbildētDzēst
  32. Vai vlaties iegdties Nieres vai vlaties prdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieri par naudu
    finansiāla sabrukuma dēļ un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru jūsu nierēm. Mani sauc DOKTORS BENJAMINS
    esmu nefrologs slimnīcā FORTIS. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu an
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    nevilcinieties sazināties ar mums, izmantojot EMAIL UN WHATSAPP.
    E-pasts: fortishospital4040@gmail.com
    WhatsApp: +447928954118

    Ar laba vēlējumiem

    DR BENJAMIN

    AtbildētDzēst
  33. MUMS STEIDZĪGI IR NEPIECIEŠAMI NIERU DONOORI, AR SUMMU [USD 800 000 EURO]{800 000 EIRO}SAZINIETIES TAGAD, LAI LAI LAI LAIK INFORMĀCIJA. E-pasts: columbiaasiahospital748@yahoo.INDIAOF.com vai WHATSAPP AS viņam53 +1PITAL06MB tagad, Whats10MB. ESMU ORGĀNU ĶIRURĢIJAS SPECIĀLISTS, arī pirkšu un pārdošu.JEBKURU VEIDU 0F ORGĀNU TRANSPLĀTĀŠANA Mums ir vajadzīgas jūsu steidzamas atbildes.

    AtbildētDzēst
  34. Vai vēlaties pārdot savu nieri?
    Vai meklējat iespēju pārdot savu nieri par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt?
    Tad sazinieties ar mums jau šodien pa dr.louisclinic@gmail.com un mēs piedāvāsim jums labu summu par jūsu nierēm, jo mums steidzami nepieciešama niere mūsu klīnikā vai zvaniet +60176359983
    E-pasts: dr.louisclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60176359983
    Cena: $650,000 USD

    AtbildētDzēst
  35. UZMANĪBU 2022!!!
    Nieru transplantācijas slimnīcas pakalpojumi (MHS)

    doctormcmahonhospitalservices@gmail.com
    WhatsAp +4368860326436.
    Viber +4368860326436.
    Telegramma +4368860326436

    Ja jums ir problēmas un jums nekavējoties ir vajadzīga nauda, ​​lai nomaksātu lielus parādus? Kā jūs plānojat nekavējoties piesaistīt naudu steidzamām vajadzībām? Pagaidiet, kāpēc jūs nedomājat par nieres pārdošanu par ļoti labu summu (400 000 USD), pirmā tiek samaksāta pirms operācijas, lai radītu šaubas par īsto donoru, es esmu ārsts Makmahons Mcmahon slimnīcas dienestos Indijā varat arī sazināties mums visā pasaulē, piemēram,
    . ASV, Malaizija, Japāna, Ķīna, Greisa, Turcija, Nigērija, Austrālija, Kuveita, Brazīlija, Apvienotā Karaliste, Gana utt.

    PIEZĪME: -
    * Donoram jābūt klīniski veselam.
    * Lai ziedotu savu orgānu, donoram ir jābūt A+, B+ vai O+ asins grupai.
    * Donora ķermeņa masa nedrīkst būt mazāka par 35.
    * Donors nedrīkst būt atkarīgs no smēķēšanas vai alkohola.

    Jūs varat sazināties ar mums 24 stundas, un mēs esam jūsu rīcībā

    doctormcmahonhospitalservices@gmail.com
    WhatsAp +4368860326436.


    Dr Mcmahon slimnīca

    AtbildētDzēst
  36. Dear Sir /Madam,

    Hello , Are you interested to selling one of your kidney for a good amount of {$800.000USD} in THAI & UK. pls kindly Contact us now on our email: doctorcollins3@gmail.com as we are looking for kidney donor, Very urgently who are group B,group A ,O+ve and 0+ve.
    Interested Donor should contact us now.

    Best Regards:
    Dr.Collins.

    AtbildētDzēst
  37. Jūs atrodaties finanšu krīzē, jums ir nepieciešama nauda labākam dzīves līmenim, jūs esat parāds un vēlaties pārdot savas nieres par naudu šodien, apmeklējiet mūs, un mēs piepildīsim jūsu sapni, mēs pērkam nieru par 480 000 USD ! Jūs meklējat iespēju mainīt savu līmeni, atbrīvot sevi no parādiem un sakāt nē nabadzībai, jūs meklējat finanšu pārtraukumu, kuru meklējat, lai atmaksātu aizdevuma īri un atrisinātu citu ģimenes problēmu, un jums nav Ziniet, ko darīt, sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu savai nierēm. Mans vārds ir ārsts Fernando Es esmu nefrologs Toronto vispārējā slimnīcā. Mūsu klīnika specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī ārstējam. Matinīgo nieru pirkšana un transplantācija Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Francijā, Nigērijā, Amerikas Savienotajās Valstīs, Malaizijā, Dubaijā, Kuveitā Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, sazinieties ar mums pa e -pastu: Torontogeneralhospital@gmail.com WhatsApp numurs: +34722197619 Sveicieni Dr Fernando

    AtbildētDzēst
  38. Сайн байцгаана уу... Миний гэр бүл болон миний бахархал болсон доктор Коллинзийн дүрд би талархал илэрхийлмээр байна, тэр миний нэг бөөрийг өвчтөндөө маш их хэмжээний доллараар худалдаж авсан. Мишель, Лопез хоёрын нийтэлсэн и-мэйл хаягийг интернэтээс олж харан, түүнд талархаж, бөөрийг нь ямар ч дарамтгүйгээр худалдаж авсны үр дүнд хэрхэн санхүүгийн хувьд аврах болсон тухайгаа дэлхий дахинд хэлж байсан тул би шууд цахим шуудангаар хүсэлт гаргасан. Долоо хоног хүрэхгүй хугацаанд эмч надад шаардлагатай бүх анхаарал халамжийг үзүүлсэн бөгөөд би бүх шаардлагыг хангасан бөгөөд миний хагас мөнгө шилжүүлэн суулгахаас өмнө миний дансанд орж ирэхэд зүүд шиг байсан тул доктор Коллинзтой холбоо барихыг уриалж байна. дамжуулан; Хэдэн сарын өмнө минийх шиг таны санхүүгийн гайхалтай байдлыг даван туулахын тулд doctorcollins3@gmail.com. Би эцэст нь томрохдоо үүнийг хийнэ гэж амласан. (doctorcollins3@gmail.com)   WhatApp-р дамжуулан: +15067199871

    Натя.
    Тайландаас.

    AtbildētDzēst

Kā izvairīties no tulznām un rūpēties par kājām, dodoties pārgājienos?

Iestājoties siltākam laikam, aizvien vairāk cilvēku izvēlas savu laiku pavadīt, baudot Latvijas dabu. Viens no vienkāršākajiem un lētākaji...